Kosten Scheiden Zaandam

Wat kost een scheiding? Een vraag die ons veel wordt gesteld. Hoe hoog de kosten van uw scheiding zullen uitvallen, hangt echter van diverse factoren af. Zoals wie u gaat inschakelen om uw scheiding te regelen, hoe complex uw scheiding is en of u makkelijk tot afspraken kunt komen. Het zal u bijvoorbeeld duidelijk zijn dat ieder een eigen advocaat de kosten van uw scheiding hoog doen oplopen. Ook omdat u hiermee het risico loopt om in ellenlange procedures terecht te komen. Met een gezamenlijke adviseur is dit risico veel kleiner en zal uw scheiding sneller en dus goedkoper afgewikkeld kunnen worden.

Situatie heeft veel invloed op kosten scheiding

Dat de kosten van uw scheiding nauw samenhangen met hoe ingewikkeld uw situatie is, is ook logisch. Een scheiding zonder kinderen of bezittingen is minder ingewikkeld dan een scheiding waar wel kinderen, een koopwoning, een vermogen of zelfs een eigen bedrijf in meespelen. Ook het feit of u beiden bereid bent om water bij de wijn te doen of om elke cent ruzie wilt maken, is van invloed op de kosten van uw scheiding. Hoe beter u kunt overleggen, des te sneller is de afwikkeling van uw scheiding.

Overige kosten scheiding

Naast het tarief van de scheidingsbemiddelaar, moet u in ieder geval rekening houden met de griffierechten van de rechtbank. Ook is een uittreksel uit het bevolkingsregister en een uittreksel uit het huwelijksregister nodig; de leges voor deze uittreksel komen meestal ook voor uw rekening. Daarnaast kan, afhankelijk van uw situatie, bijvoorbeeld nog een taxatie van uw woning of het aanpassen van uw testament nodig zijn.

Duidelijk, maar wat kost het nu?

Dat maken wij bij SamSam Scheiden gelukkig snel inzichtelijk voor u. Wij hanteren namelijk een vaste prijs voor elke scheiding. Dat vinden wij wel zo transparant. Hieronder vindt u ons kostenoverzicht met de beschrijving welke werkzaamheden wij daarvoor verrichten. Deze kosten zijn exclusief de griffierechten & advocaatkosten, maar geven u alvast een inzicht in de kosten voor een scheiding, dat vinden wij wel zo eerlijk. Hierbij zijn de kosten vanaf een vast bedrag met hierbij een opslag voor verschillende uitbreidingen in het pakket. En wilt u hierover meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Kosten Scheiden Sam Sam Scheiden
Totaal
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Heb je een promotiecode?
Promocode Verberg Toon

Maak een GRATIS kennismakingsafspraak

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze aanpak? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!