Scheidingsmediator Zaandam

Gaat u scheiden en wilt u uw scheiding graag samen in goed overleg regelen? Kies dan voor de scheidingsmediators van SamSam Scheiden in Zaandam. Het doel van mediation is namelijk altijd om er gezamenlijk in goed overleg uit te komen. Met scheidingsmediation voorkomt u door de bemiddeling van een onpartijdige deskundige, de mediator, langdurige problemen en een snelle, adequate afwikkeling van uw scheiding. En dat is precies wat de scheidingsmediators van SamSam Scheiden in Zaandam voor u kunnen betekenen.

Wat doet scheidingsmediator precies?

Een echtscheiding is een behoorlijk emotionele gebeurtenis. Tegelijkertijd moeten er enkele belangrijke beslissingen genomen worden over bijvoorbeeld het ouderschapsplan bij minderjarige kinderen. En bovenal moet u afspraken gaan maken over de verdeling van de financiën. Met alle emoties van de scheiding kan het moeilijk zijn om constructief te onderhandelen over deze zaken.

De SamSam scheidingsmediator zorgt ervoor dat u samen tot duurzame oplossingen en afspraken komt. De mediator zorgt er tevens voor dat u ‘on speaking terms’ blijft. Tijdens het traject kunt u ieder uw verhaal kwijt en komen van u beiden uw wensen en uw belangen op tafel. Samen schetsen we uw toekomstbeeld. Zodra uw wensen duidelijk zijn, zoeken onze scheidingsmediators zoeken naar oplossingen. Ook maken zij de consequenties van de keuzes die u heeft inzichtelijk.

Wat doet een SamSam mediator nog meer?

Onze scheidingsmediators nemen ook de juridische afhandeling van uw echtscheiding voor hun rekening. Bovendien verzorgen zij ook zelf alle financiële afspraken tot in de puntjes en bedenken teven fiscale oplossingen voor u. Onze mediators hoeven hiervoor dus geen externe experts in te roepen, dit betekent geen vertraging in het proces en geen extra kosten. Afspraken maken over de eventuele alimentatie, de verdeling van alle financiën, het koophuis, de uitkering van het pensioenrecht en de verdeling van andere waardevolle goederen worden door onze mediators automatisch meegenomen in het gehele traject.

Op zoek naar een goede scheidingsmediator in Zaandam?

Door onze jarenlange ervaring in scheidingsmediation en de financiële en juridische afhandeling van scheidingen, bent u bij SamSam Scheiden aan het juiste adres. Met ons ‘Samen aan tafel’-traject komt u er samen uit. En vindt u het moeilijk om samen aan tafel te zitten? Kies dan voor ons ‘Samen apart aan tafel’-traject met ieder een eigen mediator. Wilt u meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag wat onze echtscheidingsmediators in Zaandam voor u kunnen betekenen.

Maak een GRATIS kennismakingsafspraak

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze aanpak? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!