Stel uw vraag

Wie zijn we?

Als u gaat scheiden, dan breekt een onzekere periode aan. Red ik het financieel? … Hoe regelen we het goed voor de kinderen? … Waar ga ik wonen? SamSam Scheiden begeleidt u in dat proces. Zowel u als uw ex-partner staan we met raad en daad terzijde. De onderliggende bedoelingen, wensen en belangen staan bij ons centraal. De pijlen zijn gericht op het inrichten van de toekomst. Zeker als u kinderen heeft is dit essentieel. Onze doelstelling is om samen tot een goed resultaat te komen, samen werken we aan de beste oplossing.

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij SamSam Scheiden besteden we extra aandacht aan de kinderen en aan de financiële zaken. Waarom? Juist voor uw kinderen is uw scheiding een moeilijk proces. Ten eerste valt de dagelijkse aanwezigheid van beide ouders weg. En ten tweede gaan zij met andere grote veranderingen te maken krijgen, bijvoorbeeld een verhuizing en misschien zelfs naar een nieuwe school. Een goed ouderschapsplan staat bij ons dus centraal. Daarnaast werken wij samen met een kindercoach die wij kunnen inschakelen als uw kind meer hulp nodig heeft. Hierdoor kunnen wij ook uw kinderen goed voorbereiden op hun nieuwe toekomst na uw scheiding.

Bij veel andere bemiddelaars zijn de financiën vaak een ondergeschoven kindje dat te laat de aandacht krijgt. De onenigheid die dit met zich meebrengt kan voorkomen worden. Ook kan er veel onrust weggenomen worden door in een vroeg stadium de financiële toekomst inzichtelijk te maken. En vergis u niet: veel mensen kampen met de financiële gevolgen van een scheiding, meestal omdat ze geen financieel expert hebben ingeschakeld. In de praktijk blijkt dat zij uit onwetendheid informatie hebben gemist of zelfs door bemiddelaars die niet financieel onderlegd zijn verkeerd zijn geïnformeerd. Met alle gevolgen van dien. Bij SamSam Scheiden spelen daarom de financiële zaken al in de beginfase van het traject een rol zodat wij u snel duidelijkheid en rust kunnen bieden.

Onze kernwaarden

SamSam Scheiden staat voor:

✓ Onafhankelijk en onpartijdig advies
✓ Persoonlijk contact en inlevingsvermogen
✓ U aan de hand meenemen in het traject
✓ Scheiden in uw eigen tempo
✓ Meedenken en het aandragen van opties
✓ Oog voor de emoties, maar wel toekomstgericht

Onze keurmerken

SamSam Scheiden is aangesloten bij het Register Erkend Scheidingsadviseur(RES). Dit keurmerk is een waarborg (inclusief gedragscode en klachtregeling) voor onafhankelijk en deskundig advies. Een financieel echtscheidingsadviseur met het RES-keurmerk:

✓ Is gediplomeerd en houdt die deskundigheid up-to-date
✓ Is integer en houdt zich aan de gedragscode
✓ Volgt uitspraken van een onafhankelijke geschillencommissie

Wij zijn ook aangesloten bij de Scheidingsdeskundige, het kennis-en opleidingscentrum voor scheidingsadviseurs. Hierdoor blijven wij op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van:

✓ Procedurele en juridische aspecten
✓ Financiële en fiscale aspecten
✓ Sociale en emotionele aspecten

Ons team

martine glebbeek samsam scheidenMartine Glebbeek

In 1997 ben ik begonnen in de financiële dienstverlening. De financiële dienstverlening is een uitdagende branche waarin de afgelopen jaren veel ontwikkelingen hebben plaatsgevonden. Na een behoorlijk aantal jaren als hypotheekadviseur actief te zijn geweest heb ik mij in 2011 gespecialiseerd in echtscheidingen en het diploma Register Financieel Echtscheidingadviseur behaald waardoor ik ben toegetreden tot het register financieel echtscheidingsadviseur.

Bij een scheiding vallen veel zekerheden weg. Op financieel gebied moet er veel geregeld worden. Mijn doel is om onzekerheden weg te nemen of het nu gaat om de zorg voor kinderen, woonhuis, alimentatie of kinderkosten. Als financieel deskundige ben ik gespecialiseerd in de financiële en fiscaal-juridische afwikkeling van (echt)scheidingen. Daarnaast richt ik mij op mediationtrajecten, eenzijdige trajecten, herberekeningen van alimentatie en second opinions.

baldwin stuvel samsam scheiden
Baldwin Stuvel

Baldwin is in 2004 gestart met met een hypotheekadvieskantoor. Inmiddels heeft Finenzo meerdere kantoren in de Zaanstreek waar Baldwin eindverantwoordelijk voor is. Baldwin geeft hoofdzakelijk hypotheek- en pensioenadvies. Is vader van 2 kinderen. In zijn vrije tijd loopt hij graag hard of is hij op de fiets te vinden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze aanpak of persoonlijk kennismaken met onze adviseur? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Maak een GRATIS kennismakingsafspraak

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze aanpak? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!